0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
5-sterren klantenservice
Gratis bezorging vanaf € 50

Actuele voorraadstatus op de website en levertijd
Bij elk artikel in de shop staat een actuele levertijd in werkdagen vermeld.

Mocht je bestelling door onvoorziene leveringsproblemen vertraging oplopen, dan ontvang je een mail van onze klantenservice met een update over de levertijd.


Verzendkosten

De verzendkosten zijn slechts EUR 2,95 per bestelling. Als je voor minimaal € 50 bestelt leveren wij zelfs gratis.


Bezorging op een afwijkend adres

Je kunt je bestelling laten afleveren op een ander adres dan het factuuradres (bv. op het werk, bij vrienden of familie).

Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling zelf af te halen bij één van de meer dan 2.600 PostNL ophaalpunten, zoals AH, Primera en Bruna.
Lees meer over de PostNL ophaalpunten.


Bezorging door PostNL

Bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag (ook op zaterdag) afgeleverd door PostNL Pakketdienst.


Je bestelling zelf afhalen

Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of je bij Opus ook zelf je bestelling kunt afhalen. Dit is helaas niet mogelijk, omdat wij op een bedrijventerrein zijn gevestigd waar detailhandel niet is toegestaan.

Wel bieden wij onze klanten de service om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL ophaalpunt. Met ruim 2.600 locaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels.


Bezorgstatus van je bestelling volgen

Via www.tracktrace.nl kan je de status van aflevering van je pakket volgen. De benodigde trackingcode ontvang je op werkdagen rond 19:00 uur.

Op de dag dat je bestelling met PostNL wordt verzonden, ontvang je rond 19.00 uur een e-mail met een trackingcode, dit is een barcode met bijbehorend nummer. Als je deze trackingcode en je postcode invoert op de website van PostNL kun je  eenvoudig de verzendstatus van je bestelling volgen.
Bij kleinere artikelen die per briefpost worden bezorgd sturen wij geen trackingcode. Deze zendingen kan je niet volgen via de website van PostNL.


Niet thuis bij bezorging

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden door PostNL. Mis je ook deze bezorging, dan kan je de bestelling binnen 3 weken ophalen op het postkantoor.


Vragen of advies nodig?
Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@opus.nl of per telefoon 0172 233004

idealafterpaypostnltrustpilot