0 item(s)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktermijn
Slechts € 2,95 verzendkosten

LED werklampen

 • Weergave per pagina:
 • 12
 • 24
 • 48
Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

 • LED Hoofdlamp met verstelbare band

  LED Hoofdlamp met verstelbare band

  € 6,95 (€ 5,74 excl. BTW)
 • LED oplaadbare werklamp 20W 1350 Lumen
  Oplaadbaar

  LED oplaadbare werklamp 20W 1350 Lumen

  € 59,95 (€ 49,55 excl. BTW)
 • LED oplaadbare werklamp 20W 1500 Lumen
  Oplaadbaar

  LED oplaadbare werklamp 20W 1500 Lumen

  € 89,95 (€ 74,34 excl. BTW)
 • LED oplaadbare werklamp 2W 180 Lumen
  Met zaklamp functie

  LED oplaadbare werklamp 2W 180 Lumen

  € 27,95 (€ 23,10 excl. BTW)
 • LED oplaadbare werklamp 2W 200 Lumen
  Powerbank functie

  LED oplaadbare werklamp 2W 200 Lumen

  € 27,95 (€ 23,10 excl. BTW)
 • LED oplaadbare werklamp 5W 500 Lumen
  Met zaklamp functie

  LED oplaadbare werklamp 5W 500 Lumen

  € 49,95 (€ 41,28 excl. BTW)
 • LED werk-/looplamp 2,2W 250 Lumen

  LED werk-/looplamp 2,2W 250 Lumen

  € 12,95 (€ 10,70 excl. BTW)
 • LED werklamp 30W 2250 Lumen

  LED werklamp 30W 2250 Lumen

  € 59,95 (€ 49,55 excl. BTW)
 • LED werklamp 3W 150 Lumen
  Met zaklamp functie

  LED werklamp 3W 150 Lumen

  € 9,95 (€ 8,22 excl. BTW)
  • Weergave per pagina:
  • 12
  • 24
  • 48
  Van hoog naar laag sorteren

  9 artikel(en)

  LED werklampen bij Opus

  Als professional of als gevorderde doe-het-zelver weet je dat goed en helder licht cruciaal is bij bouwwerkzaamheden en intensieve klussen. Goede werklampen en bouwlampen voorzien jou dan van het nodige licht. Als je geïnteresseerd bent in een hoge lichtopbrengst of in lampen met een lange levensduur, kies dan voor werklicht met LED lampen. Een LED werklamp gaat langer mee dan traditionele lampen en zetten energie beter om in direct licht. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Een LED bouwlamp levert je meer dan voldoende licht, maar tegen geringere kosten. Met een LED bouwlamp werk je niet alleen comfortabel, maar draag je ook minder bij aan de opwarming van het klimaat. Vaak werk je in een ruimte waar netstroom niet aanwezig is of tijdelijk is uitgeschakeld. Dan komt een LED werklamp met batterijen bijzonder goed van pas. LED bouwlampen met accu's geven net zoveel licht als LED werklampen op netstroom. Zorg voor voldoende opgeladen accu's en je kunt zonder problemen lang doorwerken.

  Verschillende soorten werklampen

  Welke LED bouwlamp je het beste kunt bestellen, hangt natuurlijk af van de werkzaamheden die je gaat verrichten. Een LED floodlight is geschikt als je direct licht nodig hebt over een klein werkvlak of een gehele werkbank. Een LED bouwlamp met accu is handig als je in ruimtes werkt zonder netstroom. Ben je aan het klussen in een lange en smalle ruimte of in een kelder, dan is het handig als je een LED werklamp bij je draagt waarmee je de donkerste hoekjes op maat kunt verlichten. Een LED looplamp is dan een zeer geschikt model. Maak je gebruik van netstroom, kies dan voor een LED looplamp met een zo lang mogelijk snoer, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt of je kunt een LED bouwlamp kopen met een oplaadbare batterij. Wil je jouw LED werklamp zoveel mogelijk op maat? Kijk dan in het assortiment van Opus en zoek naar LED armaturen en de bijbehorende LED verlichting. Opus wil niet alleen je betrouwbare leverancier zijn, maar treedt ook graag op als adviseur. Wil je een LED bouwlamp kopen, maar je weet nog niet welke? Neem dan zeker contact met ons op.

  LED werklamp kopen? Direct online bestellen

  Wil je een goede LED bouwlamp kopen, dan is het slim om van tevoren goed onderzoek te doen. Je LED werklamp kopen gaat bij een leverancier als Opus heel eenvoudig online. In ons assortiment vind je uiteenlopende modellen, waarbij je kunt kiezen uit LED bouwlampen op netstroom of met oplaadbare accu's. Een LED bouwlamp kopen bij Opus betekent voor jou dat je hem snel en betrouwbaar verpakt in huis hebt. Online je LED bouwlamp kopen en betalen bij Opus gaat via een beveiligd systeem waarbij jouw privacygevoelige gegevens gewaarborgd zijn. Opus levert zowel aan particulieren als aan zakelijke afnemers. Zoek je de juiste LED bouwlamp tegen een zo scherp mogelijke prijs? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. Je zult zelf kunnen zien dat alle LED bouwlampen van Opus in feite ook goedkope LED bouwlampen zijn.

  idealafterpaypostnltrustpilot