0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
5-sterren klantenservice
Gratis bezorging vanaf € 50

Nachtlampjes

Er zijn geen artikelen beschikbaar op deze pagina.

Bedlampjes met LED verlichting

Wil jij een LED nachtlamp kopen of een andere verlichting voor naast je bed? Bedlampjes LED zijn ideaal voor mensen die soms vergeten om het licht uit te doen. Zelfs als ze de hele nacht blijven branden verbruiken ze veel minder stroom dan een conventioneel bedlampje. LED nachtlampjes zijn namelijk ongeveer 85% zuiniger dan een gewone gloeilamp en verbruiken circa 75% minder stroom dan een halogeenlampje. Ook de levensduur van een LED bedlampje ligt aanzienlijk hoger. Daarbij is de LED sfeervolle verlichting, genoeg redenen dus om over te schakelen naar een LED lampje naast je bed. Een extra pluspunt is dat de lamp niet hinderlijk gaat knipperen als hij aan het eind van zijn levensduur komt. Zeker voor de nacht neemt dat een hoop irritatie weg. Op het eind gaat hij gewoon steeds iets minder licht geven, waardoor het duidelijk wordt wanneer het beter is om de lamp te vervangen. Hierdoor kom je ’s nachts nooit zonder licht te zitten.

 

Nachtlampje LED

Een nachtlampje LED is ook zuinig in het verbruik. Daarom zijn deze lampen zeer geschikt als LED nachtverlichting. Zeker kinderen vinden het vaak prettig dat er gedurende de nacht ergens een lampje brandt en een LED nachtlamp biedt hiervoor uitkomst. Ook als je op meerdere plekken in het huis of op de werkplek in de nachtelijke uren licht wil laten branden, zijn de LED nachtlampen hier uitstekend geschikt voor. LED lampen worden ook minder heet dan andere lampen en als ze gewoon hun warmte kwijt kunnen, laten ze ook geen donkere plekken achter op het plafond of op de muur. Ze zijn ook een stuk brandveiliger. Een LED lamp is ook zeer milieuvriendelijk en de lamp bevat geen giftige kwikdampen.

 

Goedkope LED nachtlamp

Ben je op zoek naar een goedkope LED nachtlamp? Dan kun je eens een kijkje nemen in de webshop van Opus. Hier vindt je verschillende LED verlichting die je online kunt kopen, zoals een goedkope LED bedlamp. Er zijn zelfs 3 in 1 nachtlampjes met sensor en zaklamp voor een aantrekkelijke prijs. Maar ook tal van andere LED mogelijkheden kom je bij Opus tegen, zoals LED TL, LED tafellampen, LED panelen of andere opties. Welk product je ook online bestelt, je kunt altijd rekenen op een optimale klantvriendelijkheid.

 

LED nachtlampjes kopen

Een LED nachtlamp kopen, doe je het beste bij Opus. Als je hier LED verlichting bestelt, wordt het razendsnel geleverd. Net zoals alle andere producten die in de webshop te vinden zijn. Je kunt hier niet alleen nachtlampjes kopen, maar ook alles wat je nodig hebt voor je computer, je mobiele device, je printer of je camera. De kwaliteit is hoog en de prijs is laag en daarnaast verlenen we een uitstekende service. Nachtlampjes online bestellen is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens besparen op de aanschafkosten. Neem eens een kijkje bij de LED verlichting, er is genoeg keus.

idealafterpaypostnltrustpilot