0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktermijn
Slechts € 2,95 verzendkosten

LED draadloze spots

 • Weergave per pagina:
 • 12
 • 24
 • 48
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

 • LED spots draadloos 3-pack
  Met afstandsbediening

  LED spots draadloos 3-pack

  € 18,15 (€ 15,00 excl. BTW)

  Tijdelijk uitverkocht

  • Weergave per pagina:
  • 12
  • 24
  • 48
  Van hoog naar laag sorteren

  1 artikel(en)

  Draadloze LED spots

  Je kunt ze goed gebruiken in je systeemplafond of in kasten waar je mooie kunstvoorwerpen hebt uitgestald. Als je bepaalde zaken in je interieur letterlijk in de spotlights wilt zetten, dan gaat dat uitstekend met spot verlichting. Wil je het ook nog milieuvriendelijk en energiezuinig doen, dan kies je voor draadloze LED spots. Het mooie van LED spots die draadloos zijn is het feit dat je ze overal op kunt hangen zonder dat je je druk hoeft te maken over bedrading, wat vaak een hele klus is om aan te leggen en vooral netjes en onzichtbaar weg te werken.

   

  Draadloze LED verlichting

  Draadloze LED verlichting kun je dus gebruiken als je snel LED verlichting op de juiste plek wilt hebben of als je jouw draadloze LED lamp wel eens wilt verhuizen naar een andere plaats. Met lampen die aangesloten zitten op het elektriciteitsnet heb je die vrijheid van handelen heel wat minder. Draadloze LED verlichting werkt met batterijen of als je kijkt naar draadloze LED verlichting voor buitenshuis, vaak met zonnecellen.

   

  Draadloze LED spots met afstandsbediening

  Veel draadloze LED spots hebben een ingebouwde ontvanger, waarmee ze bijvoorbeeld een signaal kunnen ontvangen van een centrale schakelaar die ook uitgerust kan worden met een ingebouwde dimmer. Wat tegenwoordig steeds meer aan populariteit wint zijn draadloze LED spots met afstandsbediening. Zeker als je een afstandsbediening hebt die je in staat stelt om alle draadloze LED spots individueel te reguleren, maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van draadloze LED spots met afstandsbediening. Jij zit rustig in je sofa en met je remote speel je met het licht in je interieur. Misschien kun je jouw favoriete instellingen wel inprogrammeren.

   

  Goedkope draadloze LED spots

  Als je eenmaal de voordelen van draadloze LED verlichting hebt ervaren, zie je overal mogelijkheden om jouw interieur nog mooier en beter te verlichten. Maar je moet uiteraard wel je budget in de gaten houden. Kijk dan vooral eens in het assortiment van Opus. Je zult zien dat je enerzijds een ruime keuze hebt in diverse vormen van draadloze LED verlichting. Anderzijds zal je opvallen dat eigenlijk alle draadloze LED spots in feite goedkope draadloze LED spots zijn. Mocht je een grote ruimte willen inrichten, zoals een bedrijfsruimte of winkelpand, dan ga je helemaal veel geld besparen met onze goedkope draadloze LED spots.

   

  Draadloze LED spots kopen? Direct online bestellen

  Wil je binnenkort draadloze LED spots kopen? Kijk dan naar zaken als lichtkleur, afmetingen en energieverbruik. Maak een lichtplan en beslis of het voor jou interessant is om online draadloze LED spots met afstandsbediening te bestellen of dat je liever draadloze LED spots wilt bestellen met een ander bedieningssysteem. Je kunt altijd een van onze productspecialisten om advies vragen en jouw concrete situatie voorleggen. Samen beslissen jullie dan welke goedkope draadloze LED spots je online het beste kunt bestellen. Online je draadloze LED spots kopen bij Opus betekent dat je kiest voor een snelle levering uit voorraad en een betrouwbaar transport. Je goedkope draadloze LED spots kun je dan met onze heldere inbouwinstructies adequaat installeren zodat je snel kunt profiteren van energiezuinig en helder, sfeervol licht.

  idealafterpaypostnltrustpilot