0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
5-sterren klantenservice
Gratis bezorging vanaf € 50

Buitenverlichting

 • Weergave per pagina:
 • 12
 • 24
 • 48
Van hoog naar laag sorteren

25 - 36 van 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • LED's Light muurlamp STOCKHOLM

  LED's Light muurlamp STOCKHOLM

  € 16,75 € 13,84 excl. BTW
 • LED's Light muurlamp TIJUANA

  LED's Light muurlamp TIJUANA

  € 16,35 € 13,51 excl. BTW
 • LED's Light muurlamp TOLUCA

  LED's Light muurlamp TOLUCA

  € 22,90 € 18,93 excl. BTW
 • LED's Light Solar buitenlamp 1080 Lumen

  LED's Light Solar buitenlamp 1080 Lumen

  € 74,45 € 61,53 excl. BTW
 • LED's Light Solar buitenlamp 220 Lumen

  LED's Light Solar buitenlamp 220 Lumen

  € 14,95 € 12,36 excl. BTW

  Tijdelijk uitverkocht

 • LED's Light Solar buitenlamp 220 Lumen zwart

  LED's Light Solar buitenlamp 220 Lumen zwart

  € 14,95 € 12,36 excl. BTW

  Tijdelijk uitverkocht

 • LED's Light Solar buitenlamp 400 Lumen

  LED's Light Solar buitenlamp 400 Lumen

  € 29,95 € 24,75 excl. BTW
 • LED's Light Solar buitenlamp 400 Lumen zwart

  LED's Light Solar buitenlamp 400 Lumen zwart

  € 29,95 € 24,75 excl. BTW
 • LED's Light solar grondspot GÖTEBORG

  LED's Light solar grondspot GÖTEBORG

  € 59,35 € 49,05 excl. BTW
 • LED's Light solar grondspot PORTSMOUTH

  LED's Light solar grondspot PORTSMOUTH

  € 44,85 € 37,07 excl. BTW
 • LED's Light solar grondspot TOULOUSE

  LED's Light solar grondspot TOULOUSE

  € 60,60 € 50,08 excl. BTW
 • LED's Light solar muurlamp MARSEILLE

  LED's Light solar muurlamp MARSEILLE

  € 39,55 € 32,69 excl. BTW
  • Weergave per pagina:
  • 12
  • 24
  • 48
  Van hoog naar laag sorteren

  25 - 36 van 43

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  LED buitenverlichting

  De voordelen van LED verlichting zijn overduidelijk. LED lampen zijn energiezuinig, zetten een groter deel van de gebruikte energie om in licht en gaan vele branduren langer mee dan andere soorten verlichting. LED verlichting voor buiten is dan ook verstandig en voordelig, zeker als je een grote tuin of bedrijfspand hebt waar 's avonds ook verlichting nodig is. LED buitenverlichting heeft een inbraakwerende werking en met buitenverlichting door LED lampen kun je alle looppaden en deuren helder verlichten. Als je jouw poort goed verlicht wilt houden zorgt een LED schijnwerper buiten voor een felle en goed te richten lichtbundel.

  LED buitenlamp met schemerschakelaar

  Wil je een naadloze overgang tussen zonlicht en LED buitenverlichting? Dan zijn LED buitenlampen met schemerschakelaar een uitstekende optie. Op het moment dat de zon ondergaat en je pand of tuin te donker wordt, slaat je LED buitenlamp met schemerschakelaar aan. Je LED buitenlamp meet het lichtniveau en als het beneden een grenswaarde komt, schakelt je buitenlamp de LED verlichting in. Een buitenlamp met LED verlichting hoeft niet per se met een snoer aangesloten te zijn op het elektriciteitsnet. Een buitenlamp met LED verlichting kan heel goed werken met een accu welke opgeladen wordt door zonne-energie waardoor je dus overal in je tuin draadloze LED buitenlampen kunt plaatsen.

  LED verlichting buiten op zonne-energie

  Zeker als je gebruik maakt van draadloze LED buitenlampen, moet je een goede manier vinden om de accu op te laden of opgeladen te houden. LED verlichting voor buiten op zonne-energie biedt je deze mogelijkheid. Overdag ontvangt je LED verlichting voor buiten door zonne-energie voldoende energie om de accus op te laden, ook wanneer het bewolkt is. Valt de avond, dan doet de batterij zijn werk en gaat je buitenlamp met LED verlichting werken. Je LED buitenlamp met sensor voor zonne-energie meet de lichtinval en lichtintensiteit en als het te laag is, schakelt het de batterij aan die vervolgens je LED buitenverlichting van energie voorziet.

  LED buitenlamp met sensor

  Een LED buitenlamp met lichtsensor schakelt pas aan als het lichtniveau buiten te laag is. Het maakt niet uit of je jouw buitenlamp met LED verlichting op het stroomnet hebt aangesloten of dat je een draadloze LED buitenlamp met accu gebruikt. In veel gevallen reageert een LED buitenlamp met sensor op de hoeveelheid licht, maar er zijn ook andere typen sensoren. Je kunt gevallen bedenken waar je niet direct behoefte hebt aan licht, tenzij iemand je tuin binnen wilt komen of wanneer je zelf in het donker thuis komt en graag een verlicht pad wilt zien. Een LED buitenlamp met bewegingssensor slaat pas aan als het beweging in het blikveld detecteert. Dit is eveneens een adequate bescherming tegen inbraak. LED buitenverlichting met sensor kan wellicht zorgen voor een lagere verzekeringspremie. En ook bij deze lampen heb je de keuze uit lampen die je aansluit op het stroomnet of draadloze LED buitenlampen met bewegingssensor.

  Solar LED buitenlamp

  Vaak zie je in brochures en in webshops Solar LED buitenverlichting. Een LED solar buitenlamp is hetzelfde als een LED lamp die op zonne-energie werkt. Je kunt verschillende soorten Solar LED buitenlampen bestellen. Modellen die je in de grond plaatst zijn geschikt om looppaden te verlichten. Je kunt Solar LED buitenlampen ook bestellen met muurbevestiging. Bijvoorbeeld om een vijver te verlichten of de ingang van een deur. Hang je een Solar LED buitenlamp met bewegingssensor zo op dat de poort van je achtertuin in het blikveld ligt, dan slaat je LED buitenverlichting aan als iemand de poort opent.

  Goedkope LED tuinverlichting

  Zeker als je een groot pand hebt of een uitgestrekte tuin, kun je behoefte hebben aan meerdere buitenlampen met LED verlichting. Ondanks het feit dat ze energie-efficiënt en energiezuinig zijn, kan dit vragen om een aardige investering. Als je echter online kijkt in het assortiment van Opus, zie je meer dan voldoende keuze in goedkope LED buitenverlichting, zowel staande tuinlampen, muurlampen en LED schijnwerpers. Als je het prijsniveau van Opus vergelijkt met dat van andere leveranciers, merk je dat bijna elke lamp wel gezien kan worden als goedkope LED buitenverlichting. Ook omdat de vraag naar LED buitenverlichting toeneemt, is het te verwachten dat het prijsniveau van een goedkope LED buitenlamp alleen maar zal dalen. Goedkope LED buitenverlichting komt zo binnen ieders bereik.

  LED buitenlamp kopen? Direct online bestellen

  Wil je een LED buitenlamp kopen of heb je interesse in meerdere modellen en grotere aantallen? Je kunt bij Opus online je LED buitenlampen bestellen en profiteren van onze snelle levering. Veel van de LED buitenlampen hebben we in voldoende mate op voorraad. Online je LED buitenlamp kopen houdt dus in dat je jouw bestelling snel in huis hebt, zodat je tuin of pand heel binnenkort kan profiteren van voordelig en helder licht.

  idealafterpaypostnltrustpilot