0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
5-sterren klantenservice
Gratis bezorging vanaf € 50

Printer kabels

 • Weergave per pagina:
 • 12
 • 24
 • 48
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 • MediaRange USB printerkabel 1.8 meter

  MediaRange USB printerkabel 1.8 meter

  € 2,95 € 2,44 excl. BTW
 • MediaRange USB printerkabel 3 meter

  MediaRange USB printerkabel 3 meter

  € 3,95 € 3,26 excl. BTW
 • MediaRange USB printerkabel 1.8 meter met LED

  MediaRange USB printerkabel 1.8 meter met LED

  € 4,95 € 4,09 excl. BTW
 • MediaRange USB printerkabel 5 meter

  MediaRange USB printerkabel 5 meter

  € 4,95 € 4,09 excl. BTW
  • Weergave per pagina:
  • 12
  • 24
  • 48
  Van hoog naar laag sorteren

  4 artikel(en)

  Wat is een printer kabel?

  Toen de PC zowel thuis als op het werk steeds meer ingeburgerd raakte, ontstond ook de behoefte om hem zowel als stand-alone exemplaar of als onderdeel van een netwerk te laten communiceren met randapparatuur. Veel mensen hebben in die tijd een eigen scanner aangeschaft of hebben gekozen voor een eigen printer. Zeker op het gebied van printers heeft de digitale revolutie gezorgd voor extra mogelijkheden. Vakantiefoto's op groot formaat afdrukken op speciaal fotopapier, eigen uitnodigingen maken, voor velen is het niet meer nieuw. Om je printer met je computer te verbinden, heb je een speciale printer kabel nodig. Een kabel voor een printer had vaak twee verschillende uiteindes, waarvan eentje in je printer paste en de andere in de parallelle poort van je PC. Sinds eind jaren negentig wordt een printer voor persoonlijk gebruik eigenlijk standaard geleverd met een USB aansluiting. Een USB printerkabel heeft aan beide uiteinden een USB aansluiting en past zowel op je PC als je laptop.

  Printerkabellengte: printerkabels van 0,5 tot 5 meter

  Niet elke werkplek wordt op dezelfde manier ingericht. Of je het nou thuis doet of op je werk, vaak deel je een printer met meerdere personen of staat het niet direct in je buurt. Bij de oudere generaties printers was dit vaak een arbo-technische noodzaak, omdat er bij het printen ozon vrij kon komen, wat in hogere concentraties niet bevorderlijk is voor je gezondheid. Enige afstand tussen werkplek en printer was dan wel nodig. Dit betekende wel dat je een printerkabel van enige meters lengte nodig had. Ozonuitstoot is bij de huidige generatie printers met USB printerkabel minder aan de orde. Toch is het aan te raden om je printer op een eigen plek neer te zetten en te kiezen voor een USB printerkabel van 5 meter of langer. Je profiteert dan van een ruime werkplek met veel overzicht waarbij je printer die je niet continu gebruikt, niet in de weg staat. Een USB printerkabel van 5 meter of langer garandeert nog steeds een goede signaaloverdracht zodat je ongestoord je prints kunt maken. Heb je een nieuwe printerkabel nodig? Opus levert je een goedkope printerkabel van hoge kwaliteit, in lengtes die variëren van 0,5 meter tot 5 meter.

  Printerkabel kopen? Direct online bestellen

  Wil je voor je oudere, maar nog steeds goed functionerende printer een printerkabel kopen met seriële aansluitingen? Of ben je specifiek op zoek naar een lange USB printerkabel van 5 meter? In het assortiment van Opus kom je beide tegen. Wil je een nieuwe printerkabel kopen en hem het liefst morgen al thuis ontvangen, dan ben je bij Opus zeker aan het juiste adres. Printerkabels van uiteenlopende lengte, zowel de oudere generatie als de nieuwe USB printerkabels zijn direct leverbaar uit voorraad. Omdat wij vrijwel alle printer kabels op voorraad hebben, kunnen wij de kabels snel leveren. Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 18.00, dan kun je de bestelling de volgende dag in huis verwachten. Zo geniet je optimaal van onze goede service en heb je een nieuwe en goedkope printerkabel snel in huis.

  idealafterpaypostnltrustpilot