0 item(s)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
30 dagen bedenktermijn
Slechts € 2,95 verzendkosten

Geheugenkaarten

Opus heeft een groot assortiment aan geheugenkaarten voor de scherpste prijzen. Voor elke geheugenuitbreiding heeft Opus een oplossing. Wij bieden uitbreidbaar geheugen van verschillende grote merken, zoals Sony, Philips, Samsung en Sandisk. Onze geheugenkaartjes variëren van het kleinste geheugen, 2GB, tot het grootste geheugen: 512 GB.

Wij bieden ook micro SD kaarten voor het uitbreiden van het geheugen van je telefoon. Hiermee kan je grotere bestanden op je telefoon kwijt dan met het vaste geheugen! Grote bestanden meenemen was nog nooit zo makkelijk.
Behalve gewone SD kaartjes en Micro SD bieden wij ook cardreaders. Deze interne- en externe kaartlezers geven razendsnel toegang aan de inhoud van je geheugenkaarten. Hiermee kan je gemakkelijk en snel de informatie van je geheugenkaart overzetten naar je computer of laptop.

Ons uitgebreide assortiment aan A-merken, de razendsnelle levering, de scherpe prijzen en de veilige online betaling hebben er allemaal aan meegeholpen dat wij een 5 sterren beoordeling hebben gekregen van Trustpilot. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

idealafterpaypostnltrustpilot