0 artikel(en)
Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
5-sterren klantenservice
Gratis bezorging vanaf € 50

CD-RW

 • Weergave per pagina:
 • 12
 • 24
 • 48
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 • MediaRange CD-RW 700 MB 10 stuks

  MediaRange CD-RW 700 MB 10 stuks

  € 6,10 € 5,04 excl. BTW
 • Verbatim CD-RW 700 MB 10 stuks

  Verbatim CD-RW 700 MB 10 stuks

  € 9,00 € 7,44 excl. BTW
  • Weergave per pagina:
  • 12
  • 24
  • 48
  Van hoog naar laag sorteren

  2 artikel(en)

  Wat is CD-RW?

  Als je een kopie wilt maken van een muziek CD, wanneer je een film in gecomprimeerd format wilt opslaan, of als je een betrouwbaar opslagmedium zoekt voor documenten of foto's, dan kun je dit alles op een beschrijfbare CD branden. Daarbij heb je de keuze tussen een beschrijfbare CD waar je alle informatie in één keer op brandt en die je heel veel jaren kunt gebruiken. Of je kiest voor een CD-RW schijfje. Een CD rewritable is een CD die je meerdere malen kunt beschrijven, waar je informatie aan toe kunt voegen of helemaal leeg kunt maken. Een rewritable CD-RW kan volgens de meeste fabrikanten tot 1000 keer herschreven worden. Met een CD-RW heb je altijd een compact opslagmedium bij je, waarop je veel informatie op een veilige manier kunt opslaan.

  CD-RW cakeboxen en andere verpakkingen

  Voor zowel de normale CD-r schijfjes, die je slechts één keer van informatie kunt voorzien, als CD-RW schijfjes geldt dat ze in verschillende verpakkingen te krijgen zijn. Als je informatie mee wilt nemen onderweg, bijvoorbeeld voor een presentatie of om offline elders te kunnen werken, is het handig als je CD-RW per stuk verpakt is. Daarbij is het ook praktisch als de verpakking bescherming biedt. Kies dan voor een CD-RW slimcase of een CD-RW jewel case. Voor thuisgebruik, zeker als je ruimte beperkt is, is het praktischer om CDe-rw cakeboxen te bestellen. In een cakebox zitten de schijfjes compact opgestapeld op een spindel. CD-RW cakeboxen zijn te bestellen in diverse formaten. Populair zijn de cakeboxen met tien schijfjes, maar ook CD-RW cakeboxen met 25, 50 of 100 exemplaren vinden gretig aftrek.

  Goedkope CD-RW bij Opus

  CD-RW schijfjes worden in de regel aangeboden met een opslagcapaciteit van 700 MB. Echter, er is ook vraag naar compactere en goedkope CD-RW discs met een kleinere opslagcapaciteit van 210 MB. De meeste CD-rom drives zijn ook geschikt voor dit kleinere formaat. Is dit niet het geval, dan kan je CD-RW schijf van 210 MB in een speciale houder worden geplaatst. Opus streeft ernaar om niet alleen de beste kwaliteit te leveren, maar ook zodanig in te kopen dat wij onze CD-RW discs zo scherp en concurrerend mogelijk kunnen aanbieden. Als je op zoek bent naar goedkope CD-RW discs, dan mag je ervan uitgaan dat je bij Opus altijd voldoende aanbod hebt in goedkope CD-RW verpakkingen. Ze zijn eventueel beschrijfbaar met CD markers.

  De beste CD-RW’s

  Vooral als je veel data in korte tijd op CD wilt zetten, is het goed om op een aantal zaken te letten. Stem de schrijfsnelheid van je brander af op de schrijfsnelheid van je CD-RW discs. Zoek je de voor jou beste CD-RW discs, dan kun je bij Opus een keuze maken uit het assortiment van een aantal topmerken. Opus beveelt Verbatim CD-RW discs aan, maar we hebben ook zeer goede ervaringen met CDr-rw van Mediarange. Kijk goed naar de redenen waarvoor jij CD-RW discs nodig hebt, beoordeel in ons assortiment de productspecificaties en bepaal welke voor jou de beste CD-RW discs zijn.

  CD-r kopen? Bestel direct online!

  Wil jij bij Opus jouw CD-RW kopen? Bepaal dan je verpakkingseenheid, je benodigde opslagcapaciteit en je benodigde schrijfsnelheid. Je CD-RW kopen online betekent profiteren van een goede voorraadpositie en dus van een snelle levering. Of je nou specifiek naar goedkope CD-RW discs zoekt of juist de beste CD-RW discs wilt hebben, bij Opus online je CD-RW bestellen gaat je veel voordeel opleveren.

  idealafterpaypostnltrustpilot